Live stream World of Final Fantasy ukázal nové gameplay záběry
Novinka Live stream World of Final Fantasy ukázal nové gameplay záběry

Live stream World of Final Fantasy ukázal nové gameplay záběry

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Dále uvidíte doprovodné figurky, speciální bonusy při koupi hry a ukázku z hraní na Vitě.

Reklama

O víkendu jsme sice mohli sledovat očekávanou konferenci Bethesdy, ale kromě toho pořádat Square Enix první část ze série live streamů hry World of Final Fantasy. Co všechno jsme zde mohli vidět?

10:38 - První ukázka figurek Static Arts Mini, které půjdou v Japonsku koupit od ledna. Bude mezi nimi Young Chocobo, Cactuar Train Conductor, Tama a Magitek Armor. Posledně jmenovaný bude v Japonsku stát 5980 jenů (asi 1350 Kč), zatímco zbývající tři budou každá za 3980 jenů (asi 890 Kč).

12:27 - Ilustrace hlavních postav, vytvořené Tetsuyou Nomurou.18:05 - Seznámení se se základními oblastmi Nine Woodshill a Corneria.27:11 - Trailer představující Mirage.35:01 - Ukázka organizace postav, přivolání Clouda a bitva v dungeonu, který se podobá lokalitě Train Graveyard z Final Fantasy VII.53:16 - Představení speciálních bonusů při koupi hry na různých obchodech.56:07 - Ukázky hry na PS Vitě.

World of Final Fantasy vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu 25. října v Severní Americe, 27. října v Japonsku a 28. října v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama