Lollipop Chainsaw Novinka Lollipop Chainsaw RePOP se ukazuje v akci. Vyjde v září

Lollipop Chainsaw RePOP se ukazuje v akci. Vyjde v září

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Poprvé zamíří na PC a přinese řadu zjednodušení.

Reklama

Remaster hack and slash akce Lollipop Chainsaw s podtitulem RePOP se ukázal v gameplay traileru. Zatímco ten kromě vizuální stránky příliš neprozradí, vývojáři z Dragami Games, kteří na hře spolupracují s původními autory, zveřejnili podrobnosti o vylepšené verzi.

RePOP poběží na PS5 a Xbox Series ve 4K a 60 fps. Na Nintendu Switch si budou muset hráči vystačit s 30 fps ve full HD. Kromě konzolí zamíří hra také na PC, kam se původní verze nepodívala. Vývojáři slibují kratší loadingy na všech platformách.

Remaster nabídne volitelný RePOP mód, který nahradí část brutálních výjevů novými pop-artovými efekty. Zásahu se dočkala také kamera, kterou budou mít hráči více pod kontrolou, smírnější má být časování komb, rychlejší pak budou pohyb i samotné útoky.

Zjednodušení se týká i dalších prvků, Chainsaw Blaster dostane kupříkladu více munice nebo auto-fire mód, komba budou dostupná od začátku hry, rebalancována byla minihra Zombie Baseball a quick time eventy se budou plnit automaticky. Poslední zmíněné usnadnění půjde v nastavení potlačit.

Přibydou také nové motorové pily nebo kosmetické možnosti pro hlavní hrdinku – barvy vlasů a kostýmy. Soundtrack se dočká obměny, postaven je kolem původní hudby, ale autoři už dříve avizovaly, že některé skladby se kvůli právům nevrátí. Naopak zaslechneme i novou hudbu. V neposlední řadě vyslyšeli vývojáři volání fanoušků po takzvaném Real Time Attack režimu, který umožní hráčům soupeřit v čištění šestice úrovní na čas.

Na výše zmiňované platformy dorazí Lollipop Chainsaw RePOP 25. srpna v digitální verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama