Londýn plný zombíků v FPS titulu Deadly Walkers
Novinka Londýn plný zombíků v FPS titulu Deadly Walkers

Londýn plný zombíků v FPS titulu Deadly Walkers

Michal Burian

Michal Burian

32

Vývojáři chtějí vytvořit atmosféru jako v zombie filmu Dawn of the Dead z roku 1978.

Reklama

Deadly Walkers bude nová first-person střílečka pro PC a Mac, kde budete lovit a zabíjet nemrtvé. V této hře ale zapomeňte na to, že je umlatíte nějakým předmětem, pokud budete chtít zombíka zabít, musíte zamířit a střelit ho přesně do hlavy. Vše se bude přitom odehrávat v apokalyptickém zamořeném Londýně, kde nikdo neví co se pořádně ve městě děje.

Proč lidé umírají a co jsou zač ty plazící se potvory? Vše se stalo tak rychle a nečekaně. Londýn je v karanténě a nikdo nemůže uniknout z této hrůzy. Armáda byla zničena a vy jste jedním z posledních vojáků bojující v této hrůzostrašné válce. Právě vám generál nařídil, abyste zjistil biologické údaje o moru a odebral vzorek krve od prvního nakaženého civilisty, zombie číslo 0. S jeho krví se budou moci vědci v laboratořích pustit do práce a vytvořit vakcínu proti moru. Než se tak ale stane, budete muset bojovat v ulicích, pohybovat se ve tmě, zabíjet hordy zuřivých zombíků, skenovat a brát vzorky krve od mrtvol, pomáhat přeživším a dostat se do laboratoře.

Deadly Walkers nabídne singleplayer a on-line multiplayer, v němž budou lidé bojovat proti zombíkům. Dále 3D grafiku s reálnými animacemi díky motion capture, 9 levelů v krásném Londýně, střelné a melee zbraně, tunu achievementů, celosvětové žebříčky nejlepších hráčů, texty budou přeloženy do 12 jazyků a hlavně žádnou otravnou DRM.

Deadly Walkers připravují nezávislé celky Animantz z Indie a Dysotek z Itálie pro PC a Mac na letošní rok. Brzy bude spuštěna kampaň na Kickstarteru.

Po zkouknutí traileru a obrázků vám jistě nemusím říkat, že vývojáři mají před sebou ještě pořádný kus cesty a tvrdé práce, aby své dílko dovedli k nějaké slušné kvalitě.

První obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama