Long War 2 odvypráví příběh XCOMu 2 svým způsobem
XCOM 2 Novinka Long War 2 odvypráví příběh XCOMu 2 svým způsobem

Long War 2 odvypráví příběh XCOMu 2 svým způsobem

Michal Burian

Michal Burian

3

Zároveň bude těžší, ale také přístupnější pro příležitostné hráče.

Reklama

Autoři skvělé modifikace Long War do XCOM: Enemy Unknown dlouhé měsíce po boku vývojářů XCOMu 2 pracují na nové verzi, která obohatí zážitek. Stejně jako v případe Long War modu do předešlého XCOMu, tak i v XCOMu 2 chce komunita odvyprávět příběh svým způsobem.

Pavonis Interactive (dříve Long War Studios) si pochvalují spolupráci s Firaxis Games a těší se, až si hráči jejich Long War 2 modifikaci zahrají. Abyste se měli na co těšit, prozradili pro britský Eurogamer pár nových detailů.

Předně, Long War rozšíří kampaň XCOM 2 stylem, který vás udrží ve střehu, budete neustále ve střehu. Nikdy nevíte, zda vyhrajete nebo naopak utrpíte porážku. Během toho všeho budete řešit mnoho dalších problémů. Při nich vám pomohou nové nástroje. Vše má být tentokrát ovlivněno partyzánskou válkou.

Co se obtížnosti týče, tak se autoři poučili. Nabídnou nastavení obtížnosti, které bude sedět hardcore hráčům i těm, kteří si zahrají jen jednou za čas. V obou případech má být dobrodružství těžší než v XCOMu 2. Hlavně pro veterány to má být na nejtěžší obtížnost pořádná výzva.

S výzvou vám pomůže nový typ zbraně - Coilguns. Jde o zbraně, které jsou mezi Mag a Beam zbraněmi. Má tak jít o druhou nejsilnější zbraň ve hře. Aby ji ale mohli mít vaši vojáci ve výbavě, budete muset nejprve našetřit, tahle zbraň bude vyžadovat značné investice.

„Naši testeři dokončili kampaň zhruba za 100 až 120 misí,“ prozradil zástupce Pavonis Interactive. Kampaň tak bude o něco kratší, což by ale výsledný zážitek nemělo ovlivnit.

Na bližší podrobnosti si musíme počkat, stejně tak na datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama