Loot boxů se v Mortal Kombat 11 bát nemusíte, žádné nebudou
Mortal Kombat 11 Novinka Loot boxů se v Mortal Kombat 11 bát nemusíte, žádné nebudou

Loot boxů se v Mortal Kombat 11 bát nemusíte, žádné nebudou

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Už je napsaný scénář pro další filmovou adaptaci a možná dojde na vývoj bojovky Marvel vs. DC.

Reklama

Ed Boon do studia NetherRealm pozval redaktory amerického magazínu Game Informer a poskytl jim exkluzivní informace o nadcházejícím Mortal Kombat 11, nechal je nakouknout do zákulisí a přidal k tomu pár zajímavostí, o kterých jsme do dnešního dne nevěděli, včetně možných budoucích plánů.

Mortal Kombat 11 je za rohem, vyjde již na konci tohoto měsíce. Je tak správný čas na nové střípky z očekávané bojovky. V ní budeme vybírat z 25 postav, které postupně rozšíří další v rámci placených balíčků. Minimálně je v plánu dalších 5 postav. Potěšující je, že ve hře nejsou žádné loot boxy, ale ani podpora cross-play. Tuhle možnost tvůrci nevylučují někdy v budoucnu.

Příběhová kampaň je vytvořena s několika alternativními konci, ale neobsahuje žádné Quick Time sekvence. Mezi hratelnými postavami nečekejte Nea z Matrixu. O něm se v poslední době spekulovalo.

Nintendo Switch verze, jež vyjde 10. května, poběží při 60 snímcích za sekundu. Další část rozhovoru se točila kolem budoucích plánů studia. Ed Boon přiznal, že má dokončený scénář pro další filmovou adaptaci Mortal Kombatu. To hned neznamená, že film vznikne. Důležité je, jak se bude prodávat Mortal Kombat 11 a čeká se i na ohlasy atd.

Potěšující je ještě jedna věc. S Disney probíhají debaty ohledně vývoje bojovky se superhrdiny a padouchy Marvelu a DC. Ed Boon nebyl konkrétní, nevíme, zda tahle hra někdy vznikne. Stejně tak není jistý další projekt. Tvůrce Mortal Kombatu by si velmi přál vytvořit novou multiplayerovou značku, která by stále nabízela nový a nový obsah. Pokud dostane prostor, s největší pravděpodobností půjde opět o bojovku.

Na závěr prodeje Mortal Kombatu X, které jsou téměř na 11 milionech kusech, což z posledního dílu dělá nejprodávanější hru z produkce Eda Boona. Gratulujeme.

Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Switch verze bude následovat 10. května. Přečtěte si naše dojmy z nedávné uzavřené bety. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama