Lords of the Fallen 2 opět v problémech
Novinka Lords of the Fallen 2 opět v problémech

Lords of the Fallen 2 opět v problémech

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

CI Games nebyli spokojeni s prací studia Defiant a hru dokončí sami.

Reklama

Za pár dnů to bude rok, co jsme se dozvěděli, že Defiant Studios, newyorský tým složen z bývalých zaměstnanců Avalanche Studios, pracuje na pokračování hardcore RPG titulu Lords of the Fallen. Původně přitom měli mít dvojku na starost opět lidé z německého Deck13. Dnes jsme se dozvěděli, že ani druhý tvůrčí celek hru nedokončí. Polská společnost CI Games (City Interactive) byla nespokojena s prací Defiantu a ukončila s nimi spolupráci a dodělá Lords of the Fallen 2 ve svém interním týmu.

V tiskové zprávě CI Games uvedli, že byli nespokojeni s kvalitou. Ta měla být nižší, než společnost očekávala v dohodě a navzdory třem výzvám, aby došlo ke zlepšení kvality se nic nestalo. To ale odmítá zakladatel a výkonný ředitel Defiant Studios.

„Kategoricky nesouhlasím. Tým, který pracoval na projektu CI Games, se skládá z mimořádně talentovaných vývojářů, za jejichž prací plně stojím. Náš tým ví, jak vytvářet kvalitní hry, je to zřejmé z klíčových rolí při vývoji Just Cause 3, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 5, Devil May Cry (DmC) a mnoha dalších špičkových projektů. Vzhledem k tomu, že máme v úmyslu dodržovat naše smluvní povinnosti o mlčenlivost, nebudu tuto věc dále komentovat,“ řekl David Grijins v rozhovoru pro Eurogamer.

Hra Lords of the Fallen vyšla v říjnu 2014 na PC, PlayStation 4 a Xbox One a kráčela ve stopách Dark Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama