Lords of the Fallen bude po roce rozšířeno
Novinka Lords of the Fallen bude po roce rozšířeno

Lords of the Fallen bude po roce rozšířeno

Michal Burian

Michal Burian

5

DLC Ancient Labyrinth se objeví přesně za týden. Původně mělo vyjít koncem loňského roku.

Reklama

První dodatečné rozšíření akčního hardcore RPG titulu Lords of the Fallen od CI Games a Deck 13 vyjde již příští týden, 3. března pro PC a Xbox One. O den později potom na evropském PlayStation Network pro PS4. Původně mělo vyjít koncem loňského roku.

Ancient Labyrinth DLC bude klást velký důraz na hádanky, průzkum a setkáte se s novými nepřáteli. Zavítáte do nové lokality The Library (knihovna), což je zbrusu nové místo existující někde mezi lidským a démonickým světem. Bude plné hádanek a především dosud neviděných nepřátel. Ty porazíte s novými zbraněmi, štíty a brněním.

Očekávat prý můžeme stejnou hratelnost, která nás bude mučit svou obtížností. Na závěr se utkáte s mocným starověkým Lordem. Ten je popisován jako magický protivník, na kterého si musíte dát velký pozor, protože se jeho schopnosti budou neustále měnit v průběhu boje.

Jako další nebude chybět nový úkol soustředící se kolem příběhu mocných démonů. Potom vás zabaví nové vedlejší questy a NPC, stejně tak nové zbraně, brnění a štíty.

Nemáte ještě Lords of the Fallen? Hru koupíte v našem obchodě GameExpres.cz - v limitovaných edidích na PC za 499 Kč (české titulky), PlayStation 4 za 1349 Kč a pro Xbox One za 1299 Kč. Limitovaná edice obsahuje soundtrack, příběhové DLC The Monk’s Decipher a exkluzivní balíček zbraní Demonic Weapons Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama