Lords of the Fallen od ex-producenta Zaklínače se dočkáme na PC a next-gen konzolích
Novinka Lords of the Fallen od ex-producenta Zaklínače se dočkáme na PC a next-gen konzolích

Lords of the Fallen od ex-producenta Zaklínače se dočkáme na PC a next-gen konzolích

Michal Burian

Michal Burian

8

Půjde o náročné středověké RPG, které by se dalo trochu přirovnat k Dark Souls.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia City Interactive, který vytvořil Sniper: Ghost Warrior, se v současné době společně s německým týmem z Deck 13 podílí na vývoji slibně vypadajícího středověkého RPG titulu Lords of the Fallen.

Titul je ve vývoji již dva roky a podle výkonného producenta Tomasze Gopa (ex-producent prvního a druhého Zaklínače) půjde o hardcore hru, jež by se dala trochu přirovnat k Dark Souls.

"Jde o akční RPG s výzvou pro hráče, kde je pochopitelně spousta pokročilého boje. Když budete procházet lokalitu, budete muset bojovat třeba s 10 nepřáteli, a to vám můžete zabrat klidně hodinu," prozradil Gop v rozhovoru s EG.net.

"Když bojujete v Mortal Kombat nebo v Tekken, taky vám to zabere nějaký čas než porazíte protivníky. To je jeden z důvodu proč souboje v Lords of the Fallen budou trvat tak dlouho. Skvělou referencí je Dark Souls. Spoustu věcí ale děláme jinak, například máme skilly. Takže by se spíše hodilo přirovnat naší hru k Borderlands, protože budeme mít třídy postav a podobné věci."

Lords of the Fallen tak bude opravdu těžkým středověkým RPG, u něhož budete často umírat. Středověký svět má ovládat padlý bůh, kterému se budete muset postavit. Čelit budete jeho lordům a generálům, kteří stojí v čele nekonečných zástupů nebezpečných démonů.

Lords of the Fallen si ovšem zahrají pouze majitelé počítačů a next-gen konzolí PlayStation 4 a nového Xboxu. Díky tomu budou moci vývojáři využít podporu DirectX 11, stejně tak lepší antialiasing, teselaci apod.

Tomasz Gop nemohl moc mluvit o neoznámeném Xboxu od Microsoftu. Akorát se nechal slyšet, že spousta lidí nebude překvapena vybavením nového Xboxu. Ten se podle jeho slov od PS4 moc neliší.

V současné době na Lords of the Fallen pracuje zhruba 40 lidí, 30 z německého Deck 13 a 10 z polského CI Games. Gop by ale rád tým rozšířil o další zkušené vývojáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama