Lords of the Fallen uspělo. Pokračování v roce 2017
Novinka Lords of the Fallen uspělo. Pokračování v roce 2017

Lords of the Fallen uspělo. Pokračování v roce 2017

Michal Burian

Michal Burian

6

První díl prodal 900 tisíc kusů, což je na novou značku dobrý start. Pokračování bude v roce 2017, ale už ne od studia Deck 13.

Reklama

V říjnu minulého roku polská společnost City Interactive ve spolupráci s německým studiem Deck 13 přivedla na trh titul Lords of the Fallen. Šlo o akční RPG, které chtělo zaujmout fanoušky hardcore RPG titulů, zejména potom povedené série Dark Souls. Na půl se to povedlo, i když Lords of the Fallen trpělo nevýraznými a hlavně jednoduššími bossi, absencí střelných zbraní a na PC bohužel pokulhávající optimalizací. Z toho důvodu si z naší recenze hra odnesla 6/10.

Na Metactiricu se všechny tři verze pohybují v průměru 7/10 a ani prodeje na tom nejsou tak špatně. První díl dokázal prodat 900 tisíc kusů, což je na novou značku dobrý start. V City Interactive jsou v Lords of the Fallen spokojeni a plánují pokračování.

Druhého dílu bychom se měli dočkat někdy v průběhu roku 2017, odhalil vedoucí Marek Tyminski britskému Eurogameru. Ovšem s jednou velkou změnou. Na Lords of the Fallen 2 nebude pracovat studio Deck 13, City Interactive se s německým tvůrčím celkem rozešli. To už nějaký čas víme, ale Tyminski nechtěl zacházet do detailů. Pouze řekl, že společně dospěli k názoru, že bude lepší spolupráci ukončit. Deck 13 se aktuálně soustředí na jiný projekt (ve spolupráci s Focus Home Interactive), který by měli odhalit za několik týdnů na E3 v Los Angeles.

„Máme dobrou představu o tom, jak chceme aby Lords of the Fallen 2 vypadalo. Poučíme se z prvního dílu, aby pokračování bylo mnohem lepší hrou,“ řekl Marek Tyminski britskému Eurogameru.

Lords of the Fallen vyšlo 28. října ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. 26. června bude v prodeji Game of the Year edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama