Lost Region láká na prozkoumání každé budovy v rozsáhlém světě
Lost Region Novinka Lost Region láká na prozkoumání každé budovy v rozsáhlém světě

Lost Region láká na prozkoumání každé budovy v rozsáhlém světě

Michal Burian

Michal Burian

13

Novou survival hru od malého nezávislého studia pohání Unreal Engine. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Pár dnů po oznámení se na internetu objevil trailer s prvními gameplay záběry. Pocházejí z pre-alfa verze hry a ukazují zejména svět, který má být podle vývojářů značně rozsáhlý a hlavně hráč bude moci navštívit každou budovu ve hře.

Na Indiegogo zároveň začal crowdfunding, cílem vývojářů je získat pouhých 20 tisíc amerických dolarů. Vypadá to, že spoléhají na to, že 20 tisíc dolarů získají velmi rychle a poté budou další peníze přibývat.

Původní zpráva: Malé ukrajinské nezávislé studio Farom se chce v herním světě zviditelnit se svým survival projektem. Lost Region se bude odehrávat z pohledu třetí osoby a zavede nás do rozsáhlého světa o rozloze 64 čtverečních kilometrů. V něm budete moci prozkoumat každou budovu, získat potřebné zásoby a nezbytné nástroje k přežití.

Ve hře dostanete možnost vybudovat základny nebo malé tábory a společně se svými přáteli z klanu čelit výzvám, které na vás v tomhle nebezpečném světě čekají. Ještě předtím si ale budete muset vybrat cestu, bude na vás, zda se stanete obávaným banditou, mechanikem nebo vojákem. Vyberete si svůj osud, kterému budete čelit.

Postavit budete moci různé budovy, stejně tak přepadnout tábory a základny ostatních klanů a NPC postav. Poté se rozhodnete, zda se místa ujmete nebo ho zničíte a místo něj si postavíte jinou základnu/tábor. Tím pádem se budete muset připravit i na obranu, i vám se může stát, že někdo napadne váš tábor a pokusí se ho zaujmout.

Lost Region pohání nejnovější generace technologie Unreal Engine. Bohužel to není na dosavadních screenshotech moc znát, zejména by si titul zasloužil kvalitnější textury. Avšak projekt je teprve v alfa verzi, tím pádem se může grafika ještě změnit. Přesto grafika není vše, pokud bude hratelnost a obsah hry na dobré úrovni, má Lost Region šanci zaujmout a třeba se přiblížit k oblíbené sérii Stalker.

Lost Region je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama