Louky a lesy pro 400 hráčů v Mavericks: Proving Grounds
Mavericks: Proving Grounds Novinka Louky a lesy pro 400 hráčů v Mavericks: Proving Grounds

Louky a lesy pro 400 hráčů v Mavericks: Proving Grounds

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Rýsuje se další Battle Royale akce, tahle chce ve světě přivítat až 400 hráčů a poté se rozšířit na MMO až pro 1000 hráčů.

Reklama

Odhalil se nám Project X. Britské studio Automaton Games ve svých kancelářích chystá masivně multiplayerovou hru Mavericks: Proving Grounds. Její první část využije populární Battle Royale styl a v otevřené světě plného lesů a luk přivítá v letošním roce první hráče. Servery budou stavěny pro 400 hráčů a mapa živého a dýchajícího světa bude mít 12 kilometrů čtverečních.

„V letošním roce vydáme kompetitivní multiplayerový mód ve stylu Battle Royale, který doufáme ukáže hráčům, že tento žánr nabízí mnohem více než to, co jste doposud viděli a mohli hrát,“ řekl James Thompson pro PC Gamer.

O rok později se máme dočkat druhé části této hry. Z Mavericks: Proving Grounds má být totiž plnohodnotná masivně multiplayerová akce, která bude na jednom serveru podporovat až 1000 hráčů.

„Zavedeme vás do obrovského, fotorealistického a vysoce dynamického prostředí, kde budete vylepšovat svého hrdinu. Naleznete zde sociální prostory, inteligentní systémy misí a příběh, na který budou mít vliv všichni hráči.“

Více informací se o Mavericks: Proving Grounds dozvíme v březnu na GDC. Zatím si musíme vystačit s teaser trailerem, jenž bohužel neprozrazuje nic o hratelnosti. Místo toho se zaměřil na prezentaci prostředí.

Pokud Mavericks: Proving Grounds na PC skutečně nabídne 400 hráčů v Battle Royale a až 1000 hráčů v MMO, tak tu máme velký posun v tomto specifickém žánru. PUBG, který je nejoblíbenějším Battle Royale survival, podporuje 100 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama