Lov monster na PC započne v srpnu, vyjde Monster Hunter: World
Monster Hunter: World Novinka Lov monster na PC započne v srpnu, vyjde Monster Hunter: World

Lov monster na PC započne v srpnu, vyjde Monster Hunter: World

Jan Kalný

Jan Kalný

1
Platformy Windows PC

Měsíce čekání jsou za námi, teď už je to jenom jeden měsíc…

Reklama

Zatímco hráči na PlayStationu 4 nebo Xboxu One mohou lovit monstra v Monster Hunter: World už od konce ledna letošního roku (naše recenze PS4 verze), PC hráči si museli počkat. Naštěstí je čekání téměř u konce, protože PC verze této úspěšné a oblíbené hry vyjde už 9. srpna.

Monster Hunter: World si lze už nyní předobjednat na Steamu za klasicky plnou cenu, tedy 60€. Případně je možné koupit Deluxe edici, která kromě základní hry nabídne i Deluxe Kit se speciálním brněním, gesty a dalšími vizuálními blbůstkami. Deluxe edice vás přitom vyjde na 70,48€ (tedy zhruba 1825 Kč), eventuelně lze Deluxe Kit zakoupit i samostatně za 15€. Za předobjednání hry potom získáte brnění Origin Set a speciální talisman Fair Wind.

K tomu, abyste si Monster Hunter: World zahráli, budete potřebovat minimálně procesor Intel i5 4460 s 3,2 GHz nebo AMD FX-6300, grafickou kartu GTX 760 nebo R7 260x, 20GB volného místa na disku, 8GB RAM a Windows 7 a vyšší. Takový počítač vám údajně rozeběhne hru na 30 snímků za vteřinu při rozlišení 1080p na nízké detaily. Pro 1080p/30fps na vysokých detailech pak budete potřebovat alespoň procesor Intel i7 3770 s 3,4 GHz nebo Ryzen 5 1500X a grafickou kartu GTX 1060 nebo RX 570X.

Vypadá to tedy, že PC verze Monster Hunter: World nebude nijak nenáročná záležitost, ale zároveň se zdá, že nastavení bude dostatečně rozsáhlé, aby si každý našel tu střední cestu, jak dokazují vydané screenshoty z nastavení grafiky.

Zároveň jsme se také dočkali nového traileru ve 4K, který ukazuje PC verzi v akci, včetně 4K screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama