Lucas v traileru na Not a Hero DLC Resident Evil 7
Resident Evil 7 Novinka Lucas v traileru na Not a Hero DLC Resident Evil 7

Lucas v traileru na Not a Hero DLC Resident Evil 7

Michal Burian

Michal Burian

1

Chris Redfield se postaví novým a hrozným nepřátelům již 12. prosince.

Reklama

Capcom využil příležitosti a v Paříži na tiskové konferenci Sony prezentoval nový trailer z přídavku Not a Hero pro hororovou akci Resident Evil 7.

Not a Hero je bezplatný přídavek, který získají zdarma všichni majitelé Resident Evil 7. Not a Hero nás zavede do doby po událostech, které si prožil hlavní hrdina Ethan Winters v původním příběhu Resident Evil 7. V Not a Hero budeme hrát za slavného BSAA vojáka Chrise Redfield, jenž se snaží najít a ulovit Lucase Bakera. Jeho tým se ale dostane do problémů, Chris musí jednotku zachránit a vydat se do jedovatého plynového doupěte. Během toho budete čelit hrozbám, které nebyly v původní hře. Naštěstí bude Chris mnohem lépe vybaven (víme o zbrani Albert.W. Model 01) a hráči si budou moci zapnout HUD zobrazující aktuální stav zdraví a munice. V nebezpečném prostředí navíc Chris využije kupříkladu kyslíkovou masku.

Not a Hero DLC vyjde 12. prosince. Ve stejný den nás ještě čeká placený přídavek End of Zone, jenž bude stát 15 dolarů/eur a zaměří se na hrdinku Zoe. Pokud Resi 7 ještě nemáte, budete si moci hru koupit v kompletní GOLD edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama