LucasFilm nezavrhují Star Wars 1313 a další projekty
Star Wars: 1313 Novinka LucasFilm nezavrhují Star Wars 1313 a další projekty

LucasFilm nezavrhují Star Wars 1313 a další projekty

Michal Burian

Michal Burian

18

Minimálně ve Star Wars 1313 vidí velký potenciál.

Reklama

Jsem si jist, že se mezi čtenáři Zingu najde mnoho hráčů, kteří si vzpomenout na nadějnou akci Star Wars 1313, kterou připravoval LucasArts. V titulu hraného z pohledu třetí osoby jsme se měli vžít do Boby Fetta, na kterého čekal nelehký úkol týkající se kriminálního spolčení v podsvětí Coruscantu, kde se to kriminálníky jen hemží. K dispozici jsme měli mít celou řadu exotických zbraní a gadgetů, chybět neměly ani lidské schopnosti.

Detailněji se na Star Wars 1313 podíváme níže. Teď se pojďme věnovat nedávnému vyjádření šéfky LucasFilm. Ta se totiž nechala slyšet, že nezavrhují Star Wars 1313 ani další projekty. Konkrétně ve Star Wars 1313 vidí velký potenciál, který mohou v budoucnu rozvíjet. Dokonce věnovali dost času přemýšlení nad tím, jak přivést nedodělané projekty zpět a vdechnout jim nový život.

Star Wars 1313 byl oznámen v srpnu roku 2012. O dva měsíce později společnost Disney koupila LucasArts. Tou dobou vše vypadalo náramně, vedení Disney nemělo do vývoje mluvit. V dubnu 2013 však došlo k zavření LucasArts a nadějná hra ze světa Hvězdných válek byla v lednu loňského roku definitivně pohřbena. Exkluzivní práva na vývoj Star Wars her získala společnost Electronic Arts, která zatím vydala pouze multiplayerovou střílečku Star Wars: Battlefront od EA DICE (tvůrci Battlefieldu). Ve Visceral Games (Dead Space) však připravují příběhově pojatou Star Wars hru, která má vycházet právě ze zrušeného Star Wars 1313 a také Uncharted. Na vývoji se podílí Amy Hennig, ex-scénáristka Uncharted, a Jade Raymond, producentka Assassin’s Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama