Machinarium vyšlo v definitivní, vylepšené verzi
Machinarium Novinka Machinarium vyšlo v definitivní, vylepšené verzi

Machinarium vyšlo v definitivní, vylepšené verzi

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Upgrade hry je zdarma pro ty, kteří již Machinarium vlastní na Steamu. Na ostatních platformách vyjde později.

Reklama

České studio Amanita Design na konci týdne vydalo definitivní verzi oblíbené a zatraceně povedené adventury Machinarium z roku 2009. Největší novinkou je přechod na nový engine. Původní hra využívala Flash, nyní ji ale pohání vlastní DirectX engine, díky němuž je možné Machinarium hrát ve vyšším rozlišení.

Nechybí ani podpora gamepadů, díky níž je Machinarium dobře hratelné v módu Big Picture na Steamu, dále 12 Steam achievementů nebo 14 jazyků. Amanita tvrdí, že díky změnám a novinkám nastal pro fanoušky i nováčky nejlepší čas na zahrání Machinaria a prožití příběhu robota Josefa, který se snaží zachránit svou přítelkyni Bertu.

Jestli Machinarium dosud nevlastníte a chcete si ho zkusit v definitivní verzi, můžete si ho koupit na Steamu, kde je nyní díky letním slevám k dostání za skromných 2,49 euro. Jestli už hru na Steamu máte, je pro vás vylepšení na definitivní verzi zdarma díky aktualizaci.

Definitivní verze je zatím k dispozici jen pro PC, konkrétně Windows. Mac bude brzy následovat, Linux se dočká o něco později. Amanita chystá uvedení všech vylepšení i na dalších platformách a v obchodech, kde je Machinarium momentálně k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama