Mad Max už dostal první patch
Mad Max Novinka Mad Max už dostal první patch

Mad Max už dostal první patch

Jan Kalný

Jan Kalný

58

Ano, my víme, že hra ještě nevyšla. Ale už nyní si můžete na PS4 stáhnout první patch, který funguje jako „Day Zero Patch“.

Reklama

Poslední dobou je poměrně častou praktikou, že v den vydání hry vychází patch. Je to hlavně kvůli tomu, že hra prochází kontrolami nějakou dobu před vydáním, ale tvůrci stále pracují na hře dál. Že ale vychází patch ještě než vyjde hra, to tak časté není.

Patch 1.01 je ale něco, co rozhodně nechcete minout. Opravuje a vylepšuje totiž řadu naprosto zásadních věcí. Mezi nimi jsou vylepšené dialogy, cutscény a jazyky, střetnutí s nepřáteli, campy, stabilita hry, HUD, NPC, kamera, herní měna, souboj s vozidly, kolize, pohyb, rychlé cestování, animace, audio, tabulky a několik dalších věcí.

Ačkoli se zdá, že patch vlastně opravuje skoro celou hru a budete si muset stáhnout zase kdo ví kolik GB, tak se nemusíte bát. Patch má údajně jenom 400 MB. Většina z toho jsou jenom drobnější opravy, které rozhodně pomohou a potěší.

Na závěr jenom dodáváme, že hra vychází 1. září na PC, PS4 a Xbox One. Recenze na Zingu bude bohužel později, hru ještě nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama