Mad Max v září, ale ne na staré konzole
Mad Max Novinka Mad Max v září, ale ne na staré konzole

Mad Max v září, ale ne na staré konzole

Michal Burian

Michal Burian

10

Šílený Max dorazí na začátku září letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. <strong>Další verze zrušeny</strong>.

Reklama

Druhá aktualizace: Zástupce Avalanche Studios vysvětlil, že PS3 a X360 verze Mad Max byly zrušeny, aby se tým mohl plně věnovat PC, PS4 a Xbox One verzím hry.

Aktualizace: Warner Bros datum vydání potvrdil, Mad Max tedy vyjde 4. září ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. O PS3 a X360 verzích se vydavatel nezmiňuje. Buď jsou tedy zrušeny, nebo vyjdou později.

Film Mad Max: Fury Road bude v kinech od 15. května.

Původní zpráva

Videoherní Šílený Max od Avalanche Studios dlouhou dobu spinkal. Tvůrci Just Cause si se svou novou hrou dávají pořádně načas, přitom ji oznámili již v červnu 2013. Naštěstí se situace velmi brzy změní. Game Informer měl možnost si akci Max Max zahrát a ve svém nejnovějším čísle přinese 12stránkové preview s dojmy z hraní a informacemi o příběhu, soubojích, postavách a klíčových vlastnostech titulu.

Navíc Game Informer píše, že PS3 a Xbox 360 verze jsou v pozadí, což by mohlo naznačovat jejich zrušení, o kterém se šušká od včerejška, a myslí si to i David Scammell, editor serveru VideoGamer.com. Scammell dodává, že Mad Max vyjde pro PS4, Xbox One a PC přesně 4. září letošního roku. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama