Mafia 2 bez zbraní na blízko
Mafia Novinka Mafia 2 bez zbraní na blízko

Mafia 2 bez zbraní na blízko

Michal Burian

Michal Burian

14

První nepotěšující zprávou byla první recenze veleočekávané Mafie II a dnes je tu další rána – Mafia 2 podle vyjádření na oficiálním fóru nebude obsahovat zbraně na blízko.

Reklama

Tuhle nepotěšující informaci zveřejnil na fóru Jack Scalici, což znamená, že se při bojích s konkurenčními mafiány a policisty budeme muset obejít bez baseballové pálky, nože, obušku, kovové tyče apod.

Scalici tuhle absenci vysvětlil přinejmenším zvláštně: “Střelba je klíčovou součástí bojového systému hry, právě na ní bylo vynaloženo největší úsilí. Pokud nechcete vytahovat zbraně, vždy můžete použít svoje pěsti,” citovala česká fanouškovská stránka.

Co vedlo tvůrce k tomuto smutnému faktu, bohužel nevíme, jelikož dříve byla baseballka v Mafii II k dispozici. Další smutnou zprávou je zajisté nemožnost střílet za jízdy z auta a fakt, že u sebe bude moci mít Vito tolik zbraní, kolik budete chtít, avšak ty nepotřebné nepůjdou vyhodit. Pokud vám to stále nestačí, tak se sice budeme moci projíždět volně po městě, ale tvůrci se budou snažit, aby nás udrželi v příběhu a ve filmové podívané.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama