Mafia 2: jak je to s DLC Jimmyho zrada?
Mafia Novinka Mafia 2: jak je to s DLC Jimmyho zrada?

Mafia 2: jak je to s DLC Jimmyho zrada?

Michal Burian

Michal Burian

24

Po včerejších komplikacích s češtinou v počítačové verzi Mafia II se objevuje další průšvih. Protentokrát jde o stahovatelný obsah Jimmyho zrada (Betrayal of Jimmy), který měl mít možnost stáhnout každý majitel PlayStation 3 verze. Jak to však je?

Reklama

Před samotným vydáním Mafia 2 byli majitelé PS3 informováni, že když si pořídí hru, získají také exkluzivní klíč k prvnímu stahovatelnému balíčku. Pokud vám včera Mafia II dorazila, tak jste určitě byli zklamáni, protože se žádný klíč v balení české verze nenachází.

Společnost 2K k celé kauze uvedla následující stanovisko: „Všichni, kdo pracovali na hře Mafia II, jsou velmi potěšeni tím, že se nám podařilo uvést plně lokalizované verze i pro trhy v Rusku, Česku a Polsku. Jimmyho zrada a další DLC vyjde pro Mafii II rovněž v kompletní lokalizaci, ale později v letošním roce.“

Co se týče počítačové verze a češtiny, tak komplikace byly způsobeny na straně služby Steam. Od včerejšího večera by však mělo vše fungovat. Pokud vám česká verze stále nejde, doporučujeme následující postup (thx Mafia.Czech-Games.net) – restartujte Steam, v knihovně klikněte pravým tlačítkem na Mafia II. Poté na vlastnosti, jazyk a vyberte česká jazyk, který se následně automaticky doinstaluje.

Recenzi Mafia 2 s pohledem dvou redaktorů přineseme již brzy. Závěrem se nezapomeňte podívat na nejnovější trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama