Mafia 3 bude mít české titulky, s dabingem se ale nepočítá
Novinka Mafia 3 bude mít české titulky, s dabingem se ale nepočítá

Mafia 3 bude mít české titulky, s dabingem se ale nepočítá

Martin Cvrček

Martin Cvrček

88

Alespoň to tvrdí Steam stránka hry, která v případě češtiny uvádí pouze titulky.

Reklama

Už od oznámení Mafie 3 řada českých hráčů doufá, že se hra podobně jako předešlé dva díly dočká české lokalizace ve formě titulků a dabingu. Pokud budeme věřit stránce hry na Steamu, českých titulků se v případě třetí Mafie přeci jen dočkáme. Dabing ale momentálně není uveden. Údajů o lokalizaci si všiml čtenář Corvus, kterému tímto děkujeme za upozornění prostřednictvím komentářů.

Údaje v tabulce po pravé straně Steam stránky jsou očividně docela čerstvé, ještě dnes ráno tam nic takového nebylo. Steam stránku každého produktu přitom spravuje sám tvůrce nebo vydavatel, aktuální výpis podporovaných jazyků tedy není jen odhad někoho z Valve.

Na PC tudíž můžeme určitě očekávat lokalizaci formou titulků a s vidinou dabingu se pro tuto chvíli bude lepší rozloučit. Údaje na Steamu se samozřejmě nevztahují na konzolové verze, ale dá se očekávat, že i v jejich případě se dočkáme lokalizace ve formě titulků.

S možností, že si to do vydání hry někdo rozmyslí a Mafia 3 se přeci jen dočká dabingu, třeba jen pro PC verzi, bychom být vámi raději nepočítali. Není to vyloučené, ale bude lepší počítat s tou horší možností. Dabing hry je momentálně potvrzen jen v případě pětice nejrozšířenějších jazyků, tedy v případě angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny a španělštiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama