Mafia 3 má na kontě zhruba 5 milionů vyexpedovaných kopií
Novinka Mafia 3 má na kontě zhruba 5 milionů vyexpedovaných kopií

Mafia 3 má na kontě zhruba 5 milionů vyexpedovaných kopií

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Daří se i Civilizaci. Dosud bylo do obchodů posláno více než 1,5 milionů kopií Civilization VI.

Reklama

Dnes jsme si už probrali prodejnost GTA V, která je stále obdivuhodná, a nyní přichází na řadu největší loňská želízka v ohni, která spadají pod 2K Games. Na konferenci Take-Two Interactive s investory došlo k oznámení finančních výsledků společnosti, z nichž se dá vyčíst přibližné komerční přijetí Mafie 3 a Civilization VI.

Třetí Mafia je navzdory své značně rozporuplné kvalitě dost úspěšným titulem. K dnešnímu dni bylo do obchodů po celém světě vyexpedováno zhruba 5 milionů kopií, počínaje začátkem října 2016, kdy hra vyšla. Během prvního týdne po vydání bylo navíc vysláno do světa více kusů než týden po vydání jakéhokoliv jiného titulu od 2K.

Ani Civilization VI na tom není špatně. Od konce října bylo vyexpedováno více než 1,5 milionů kopií, což znamená, že jde o nejprodávanější díl celé série. S ohledem na to, že je Civilization VI k dispozici jen na PC, je takové číslo určitě úspěch.

Oběma hrám se tedy z hlediska prodejů a komerčního úspěchu daří, i když je třeba znovu připomenout, že počet vyexpedovaných kusů není totéž jako počet skutečně prodaných kopií. V případě Civilization VI je úspěch nepochybně zasloužený. A pokud jde o Mafii 3... Inu, nezbývá než zase jednou citovat film Jára Cimrman ležící, spící. „Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama