Mafia 3 nabízí hodiny a hodiny a hodiny obsahu
Novinka Mafia 3 nabízí hodiny a hodiny a hodiny obsahu

Mafia 3 nabízí hodiny a hodiny a hodiny obsahu

Michal Burian

Michal Burian

46

Přesnou délku jsme se ale nedozvěděli.

Reklama

Po dlouhých osmi měsících jsme se včera dočkali nového traileru a informací o sledované Mafii 3, která bude více akční a brutální. Zároveň došlo na datum vydání, stanoveno bylo na 7. října na PC, PS4 a Xbox One s českými titulky. Hráče tak stále více začíná zajímat, kolik obsahu vlastně Mafie III nabídne. Na tuhle otázku odpovídal šéf studia Hangar 13.

„Nemluvíme o přesné době hraní, i když i já jsem Mafii 3 dohrál. Hra nabízí hodiny a hodiny a hodiny obsahu. Doufám, že se hráči budou při hraní vracet a uvidí ty věci, které předtím přehlédli. Máme pro ně připravené malé skryté drahokamy,“ nechal se slyšet Haden Blackman v rozhovoru s GameSpotem.

Mafia III je zasazena do otevřeného světa New Bordeaux roku 1968, které je upravenou verzí New Orleans. Ohromit vás má prostředí plné života a dobových aut, módy i hudby. Hlavní hrdinou je Lincoln Clay po létech bojů ve Vietnamu moc dobře ví, že rodina nejsou lidé, mezi které jste se narodili, nýbrž ti, za něž jste ochotni zemřít. Nyní, po návratu do New Bordeaux, se Lincoln snaží uprchnout před svou kriminálnickou minulostí. Avšak když jeho „náhradní rodinu“ zradí a vyhladí italská mafie, rozhodne se vybudovat z jejího popela novou a všem, kdo měli tento masakr na svědomí, se po vojensku pomstít.

„Zběsilé přestřelky, propracovaný boj beze zbraní, napínavé automobilové honičky, obtížná rozhodnutí a dobrý instinkt – to vše je klíčem k přežití na nelítostných ulicích New Bordeaux. Ovšem se správnými pomocníky po boku se můžete probojovat až na vrchol zdejšího podsvětí,“ vnadí na Mafii 3 včerejší tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama