Mafia 3 se po vydání dočká placených i bezplatných DLC
Novinka Mafia 3 se po vydání dočká placených i bezplatných DLC

Mafia 3 se po vydání dočká placených i bezplatných DLC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

84

Čeká nás oblečení pro Lincolna, další možnosti úpravy vozidel, závody, stíhání kultu a zkorumpovaného šerifa nebo návštěva Vietnamu.

Reklama

Tvůrci Mafie 3 na výstavě PAX West oznámili, že se hra po vydání dočká nejen placených, ale i bezplatných DLC. Mezi bezplatnými přídavky, k nimž bude mít přístup každý majitel hry bez ohledu na to, kdy si Mafii 3 pořídí, najdeme třeba různé oblečení pro protagonistu Lincolna Claye. Hráči si prý často přejí, aby mohli změnit vzhled Lincolna, a vývojáři chtějí toto přání splnit prostřednictvím bezplatného DLC.

Hra se po vydání dočká i více možností úprav auta. K dispozici budou další kola, přizpůsobitelné poznávací značky, nástřiky a také další možnosti, jak upravit výkon auta.

30 dní po vydání hry navíc každý majitel hry dostane balíček Soudce, porota a popravčí. Ten čítá pozlacenou variantu pušky, brokovnice a Coltu 1911 s tlumičem.

Dalším bezplatným dodatečným obsahem jsou závody, v nichž můžete vyhrávat peníze, další prvky pro úpravu auta a jiné odměny. O tom, jak přesně budou závody fungovat a probíhat, se máme dozvědět později. A podle všeho tím nával bezplatného dodatečného obsahu nekončí.

K dispozici budou také tři placené příběhové expanze. První z nich nese název Faster, Baby! a zaměří se na rychlá auta, dramatické honičky a kaskadérské kousky. V tomhle DLC se Lincoln spojí s jistou Roxy Laveau při pokusu o likvidaci zkorumpovaného šerifa, který na okraji města New Bordeaux terorizuje aktivisty zaměřené na lidská práva.

Ve druhém přídavku s názvem Sign of the Times se Lincoln Clay na žádost otce Jamese vydá po stopách kultu zodpovědného za rituální vraždy v New Bordeaux. Pátrání ho přitom zavede do srdce staré bažiny, kde sídlí na drogách závislá kultura kontrastující s tím, co člověk vidí ve městě.

A teď to dost možná nejlepší. Třetí DLC, Stones Unturned, zavede Lincolna a agenta CIA Johna Donovana do Vietnamu, a to za okolností spojených s nelítostným rivalem, který se objevil v New Bordeaux. Tak schválně. Uslyšíme v tomhle DLC slavnou fakovací ještěrku z prvního Vietcongu?

Všechny tři placené DLC se pochlubí nejen novými příběhy a postavami, ale i různými aktivitami, vozidly, zbraněmi, obleky a závody. Všechny navíc budou součástí Season Passu, ale jestli vám Season Pass nevoní, můžete si každý placený přídavek zakoupit samostatně.

Tvůrci však zdůrazňují, že když si koupíte všechen dodatečný obsah odděleně, vyjde vás na 39,97 dolarů (a pravděpodobně i eur). Oproti tomu celý Season Pass stojí 29,99 dolarů.

Aby toho nebylo málo, k dispozici máme také nové gameplay video ze základní hry, které natočil server DualShockers během streamu z PAX West. Uvidíte v něm další ukázku rozdělování území Lincolnovým poručíkům.

Když si Mafii 3 předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, dostanete nejen hrníček s překvapením a balíček zbraní a vozidel Rodinný úplatek, ale i 30denní předčasný přístup ke zmíněnému bezplatnému přídavku Soudce, porota a popravčí.

Screenshoty a koncepty z DLC

Nové video ze základní hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama