Mafia 3 v příběhovém traileru
Novinka Mafia 3 v příběhovém traileru

Mafia 3 v příběhovém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

130

K vydání hry dojde <strong>7. října</strong> a z New Orleans se stává New Bordeaux. <strong>+ Informace o lokalizaci, obsahu sběratelské edice a gameplay záběry. </strong>

Reklama

Po nespočtu nic neříkajících konceptů 2K Games a Hangar 13 konečně přichází s plnohodnotným trailerem Mafie 3, který odhaluje pozadí příběhu a novou podobu hlavního hrdiny Lincolna Claye. Díky ní bude pravděpodobně v očích mnoha hráčů viděn jako ještě menší sympaťák (pokud je vůbec něco takového možné).

Nechybí hudební doprovod, který určitě leckomu připomene Tarantinův film Pulp Fiction, a hlavně datum vydání. Mafie 3 se tak dočkáme 7. října tohoto roku, a to pro PC, PS4 i Xbox One. Kromě standardní edice hry bude k dispozici i Deluxe a sběratelská edice. Deluxe edice zahrne kromě samotné hry i Season Pass, takže počítejte s náloží DLC po vydání hry. Sběratelská edice nabídne totéž co Deluxe edice plus gramofonovou desku s herním soundtrackem, sběratelský artbook, tištěné ilustrace a další dárky.

Za pozornost stojí i název města New Bordeaux. V Hangaru 13 si očividně přestali hrát na „svou verzi New Orleans” a kvůli odlišnostem raději město přejmenovali. Podobný postup zvolilo i studio Bohemia Interactive s Armou 3, když virtuální verzi řeckého ostrova Limnos přejmenovali na Altis. Na jednom z nově zveřejněných screenshotů si navíc můžete všimnout auta s názvem Potomac, takže je zjevné, že z časů Mafie 2 nepřežil jen Vito Scaletta, ale i značky aut.

Pokud si Mafii 3 předobjednáte, získáte balík Rodinné výpalné (název z tiskové zprávy, v traileru uvidíte Rodinný úplatek), který zahrne tři exkluzivní auta a zbraně.

Hra bude na všech platformách obsahovat české titulky.

Citace z tiskové zprávy: „Mafia III navazuje na hrdou tradici 2K, jíž je vytváření úžasných výpravných zážitků, a zakládá zcela nový standard pro kvalitu interaktivních příběhů,“ řekl Christoph Hartmann, ředitel společnosti 2K. „Haden Blackman a jeho tým talentovaných vývojářů z Hangar 13 nabídnou letos v říjnu hráčům dílo, které se všem vryje hluboko do paměti.“

„Mafia III obsahuje naprosto otevřený svět, ve kterým kypí zločinecké ekosystémy charakteristické pro celou tuto sérii, a zároveň nepouští ze zřetele silný důraz na košatý příběh a poutavé prostředí, jimiž prosluly předchozí Mafie,“ prohlásil Haden Blackman, vedoucí studia a kreativní ředitel Hangar 13. „New Bordeaux z roku 1968 představuje unikátní a bohaté kulisy pro náš drsný příběh o zločinu, zradě, věrnosti a pomstě.“

Mafii 3 předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz a GameExpres.sk.

Krom příběhového traileru, data vydání a informací o předobjednávkách se na internetu objevily nové gameplay záběry. Mají 10 minut a ukazují filmové scény společně s nefalšovanými herními záběry. Nechybí tak jízda autem, která se ne každému bude zamlouvat, a hlavně přestřelky. Ty už působí mnohem lepším dojmem.

Další sestřh z hraní Mafie 3 nabídlo IGN.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama