Mafii 3 doprovodí mobilní hra Rivals
Novinka Mafii 3 doprovodí mobilní hra Rivals

Mafii 3 doprovodí mobilní hra Rivals

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Mafia 3: Rivals je free-to-play RPG, které bude k dispozici 7. října pro iOS a Android.

Reklama

Spoustu významných her doprovází mobilní hry nebo alespoň aplikace a nejinak tomu bude i v případě třetí Mafie. 7. října nevyjde pouze Mafia 3 jako taková, ale i mobilní RPG zaměřené na souboje hráčů, které nese název Mafia 3: Rivals.

Rivals vyjdou pro iOS a Android, přičemž půjde o free-to-play titul, který slibuje pohled na město New Bordeaux ze zcela nové perspektivy a také nový způsob, jak se dostat do čela podsvětí. To zahrnuje postavy, lokace a události založené na samotné Mafii 3.

Ve hře budete muset dát dohromady svůj kriminální syndikát, a to za pomoci získávání nemovitostí, sbírání vozidel a zbraní a likvidace nepřátelských skupin, které se budou snažit překazit vaše plány.

Při hraní můžete najmout a trénovat až 40 zločineckých šéfů známých z Mafie 3, kteří se k vám přidají a budou bojovat proti vašim protivníkům, tedy dalším hráčům. Skupinu zabijáků lze přitom vybavit zbraněmi a další výbavou. Tvůrci navíc slibují možnost spojit se s přáteli a dokázat, kdo má nejvražednější skupinu v New Bordeaux.

Na téhle mobilní hře přitom nepracuje studio Hangar 13, které má na svědomí Mafii 3, ale Cat Daddy. Už nyní se přitom můžete zaregistrovat k přístupu do hry, díky čemuž v den vydání získáte zatím nepřiblížené in-game bonusy.

Mimochodem, i Mafii 2 před šesti lety doprovázel mobilní přívěsek. Tehdy šlo ale ještě o stejnojmennou Java hru, která nabídla vlastní příběh s vlastním hratelným protagonistou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama