Majitelé Assassin's Creed Unity dostanou zdarma Dead Kings DLC
Novinka Majitelé Assassin's Creed Unity dostanou zdarma Dead Kings DLC

Majitelé Assassin's Creed Unity dostanou zdarma Dead Kings DLC

Michal Burian

Michal Burian

87

Vlastníci Season Passu si budou moci vybrat hru zdarma. Třeba The Crew nebo Far Cry 4.

Reklama

Pokud vlastníte Assassin's Creed Unity na PC, PlayStation 4 nebo Xbox One, tak dostanete zdarma dodatečný příběhový balíček Dead Kings. Ubisoft se tímto způsobem rozhodl odčinit problémy, které vás trápí při hraní letošního dílu AC, s kterým zavítáte do období francouzské revoluce.

Jestliže jste navíc majitelem Season Passu, tak místo Dead Kings si můžete vybrat jednu z nabízených her zdarma - Uplay, Steam, Xbox Live nebo PSN. Jde o hry The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin's Creed Black Flag, Rayman Legends a Just Dance 2015. Dead Kings totiž dostanete tak i tak zdarma.

Hru zdarma si musíte zvolit do 15. března 2015.

Ubisoft se tak konečně omluvil za problémy a tvrdí, že se bude snažit vše velmi brzy napravit, aby vám nic nekazilo hraní Assassin's Creed Unity.

Jakmile DLC Dead Kings vyjde, tak si ho budete moci zdarma stáhnout z digitální distribuce vaší platformy, datum vydání zatím nebylo stanoveno. Hru zdarma si majitelé Season Passu budou moci vybrat již brzy, Ubisoft prý pracuje na tom, aby si každý mohl vybrat tu svou. Chvilku to ale bude trvat. Více informací ve FAQ.

O Dead Kings DLC

Kampaň Dead Kings nás zavede do Saint-Denis, venkovní město u Paříže. Město se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

„Pod městem je skutečně velké pohřebiště se starými hádankami a úplně novou nepřátelskou frakcí - Raidery (Nájezdníky). K dispozici také máte úplně nové zbraně, jako je například Guillotine Gun, se kterou můžete vystřelit výbušné projektily nebo zblízka prořezat nepřítele,” popisoval. „Jde skutečně o nejtemnější příběh, jaký jsme v Assassin's Creed zatím vyprávěli."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama