Majitelé sběratelské edice GTA V se mohou těšit na návrat Nika Bellica
GTA 5 Novinka Majitelé sběratelské edice GTA V se mohou těšit na návrat Nika Bellica

Majitelé sběratelské edice GTA V se mohou těšit na návrat Nika Bellica

Michal Burian

Michal Burian

116

Pokud vlastníte sběratelskou edici, tak se můžete těšit krom jiného na Nika Bellica v GTA Online. Zkrátka nepřijdou ani majitelé speciální edice.

Reklama

Rockstar Games dnes odhalil detaily týkající se různých digitálních bonusů ve sběratelských a speciálních edic Grand Theft Auto V. Obě edice vám do hry přidají další zbraně, včetně pistole ráže 50 a brokovnice Bullup, stejně tak kladivo, které je popisováno jako brutální zbraň nablízko.

Ve sběratelských a speciálních edicích budou kódy ke stažení bonusové oblečení a tetování. Zároveň obdržíte 20 % slevu na veškeré související věci v obchodech po Los Santos a Blaine County.

Majitelé sběratelské edice GTA V se navíc mohou těšit na extra postavy v GTA Online, včetně známého Nika Bellica (protagonista GTA IV) a Claude a Misty z GTA 3. Jejich vzhledy apod. naleznete v možnostech při vytváření vlastní postavy.

Aby toho nebylo málo, tak díky jedné ze dvou výše zmíněných edic budete moci navíc vylepšit speciální schopnosti Michaela, Franklina a Trevora. Michael dokáže zpomalit čas během přestřelek, zatímco Franklin zpomalí čas při řízení (hodí se při honičkách s policí) a u Trevora zase můžete aktivovat vztek, což způsobí dvojnásobné poškození. Díky tomu se budou speciální schopnosti regenerovat o 25 % rychleji.

Závěrem pak obě edice ještě umožní stunt plane trials (letecké zkoušky) v Los Santos a Blaine County. Dokončení každé zkoušky zlepší pilotní dovednosti vaší postavy a navíc budete moci porovnávat své výsledky s ostatními hráči. Sběratelská edice pak ještě bude obsahovat exkluzivní garáž pro vaše vozidla, kde naleznete CarbonRS a Hotknife. V GTA Online díky garáži se bude moci pyšnit autem Khamelion na elektrický pohon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama