Maloobchodní seznam odhaluje vydání GTA V
Grand Theft Auto Novinka Maloobchodní seznam odhaluje vydání GTA V

Maloobchodní seznam odhaluje vydání GTA V

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Informační portál MCV získal interní maloobchodní seznam připravovaných titulů jednoho z britských obchodních řetězců. Nechybí ani GTA V.

Reklama

Na seznamu se dají najít dvě dosud neoznámené položky. První poukazuje na to, že se letní filmový hit The Dark Knight Rises nejspíše dočká také herní adaptace, jenž doprovodí film do kin. Na seznamu lze najít i cosi pod názvem Battlefield Evolved. Oba projekty jsou naplánovány na letošní podzim.

Vezmeme-li v úvahu, že EA plánuje údernou reklamní kampaň pro Medal of Honor: Warfighter, je velice nepravděpodobné, že bychom se letos dočkali dalšího dílu série Battlefield. Možná se tedy jedná o balíček se třemi připravovanými DLC, které slíbilo studio DICE, nebo něco úplně jiného.

Zdaleka nejpodstatnější je však zmínka o veleočekávaném pátém dílu série Grand Theft Auto, který má podle seznamu vyjít taktéž na podzim. Konec letošního roku se navíc stává stále reálnějším, jelikož bychom se v roce 2013 měli dočkat nové generace Xboxu a Rockstar zajisté nebude chtít čekat na poslední chvíli. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama