Manažerský režim kariéry velkou novinkou MotoGP 17
MotoGP 17 Novinka Manažerský režim kariéry velkou novinkou MotoGP 17

Manažerský režim kariéry velkou novinkou MotoGP 17

Michal Burian

Michal Burian

5

Nejen, že bude závodit, ale také vést svůj tým z pozice manažera.

Reklama

Italské studio Milestone chce hráče přesvědčit, že letošní MotoGP 17 není jen prachobyčejnou kopií předešlého dílu. Vývojáři se již dříve chlubili, že MotoGP 17 bude první hrou ze série, která poběží při 60 snímcích za sekundu. To chtějí také dodržet.

Další velkou novinkou je manažerský režim kariéry. Ten byl dnes představen formou tiskové zprávy, kterou gameplay trailery. Jak název napovídá, stanete se manažerem týmu a budete mít na starost řízení zdrojů s cílem vytvořit vítězný tým. Zároveň budete motivovat mladé jezdce k dosažení vytouženého titulu. Každé vítězství zvýší vaší pověst a přinese vám nové kredity. Ty zároveň zvýší výkon vašich jezdců.

V roli manažera budete jednat se sponzory. Ze začátku nebudou nabídky moc zajímavé, jakmile začne váš tým vyhrávat, tak se sponzoři začnou hrnout a na vás bude, abyste podepsali co možná nejlepší smlouvu. Ta vám zajistí nové kredity.

Aby váš tým byl konkurenceschopný, budete potřebovat výkonné motorky. Investice do novým modelů se tak jistě vyplatí. Stejně tak bude dobré dbát na složení jezdců. Pro svůj tým budete závodit nejen vy, ale také dalších pět jezdců, kteří budou soutěžit ve všech kategoriích. Řídit je bude umělá inteligence a vy je musíte připravit na každou výzvu.

Pochopitelně nemůže chybět ani personál v dalších odděleních. Tým se skládá z více než deseti oddělení zahrnující nutriční odborníky, osazenstvo pro fyzičku nebo sportovní manažery. Jen s pečlivým řízením týmů lze vyhrát šampionáty.

V neposlední řadě tu máme ještě oddělení výzkumu a vývoje. Do něj se vyplatí investovat pro nové součástky na vaše motorky, abyste získali nad konkurencí výhodu v podobě lepšího výkonu. Nezapomínejte, že konkurence nikdy nespí, tak aby vám neujel vlak.

MotoGP 17 vychází 15. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama