Manchester United na obrázcích z PES 2015
Novinka Manchester United na obrázcích z PES 2015

Manchester United na obrázcích z PES 2015

Michal Burian

Michal Burian

66

Krom toho nové detaily a potvrzení mikrotransakcí. <strong>Aktualizováno o gameplay záběry</strong>.

Reklama

Konami oznámilo Pro Evolution Soccer 2015 pro PlayStation 4, Xbox One a ,,další platformy". Hra má dorazí během podzimu a zimy letošního roku.

Nový ročník využije Fox engine, stejně jako ten předešlý. Rozdíl bude v tom, že na aktuální generaci konzolí má být znát velký posun v grafice, ať už jde o fotbalisty, fanoušky nebo stadiony. Vše má být detailnější a na pohled krásnější. V průběhu zápasu by se mělo měnit světlo, stejně tak počasí a čas od času budete moci vidět blesky na obloze.

Mantra nového ročníku je ,,hřiště je naše". Vývoj má na starost PES Productions tým z Tokia ve spolupráci s nedávno založeným studiem Windsor.

V PES 2015 budou obsaženy mikrotransakce. Za skutečné peníze si budete moci kupovat virtuální fotbalisty, a to jak v multiplayeru, tak i v singleplayeru.

Konami slibuje, že PES 2015 bude průběžně aktualizovat, aby soupisky odpovídaly těm reálným. V multiplayeru to bude probíhat automaticky, zatímco v singleplayeru to bude volitelné. Stejně na tom budou formy jednotlivých hráčů. Ty se budou měnit každý týden v závislosti na výkonech.

Zajímavé je, že si v PES 2015 budete moci přizpůsobit váš stadion, včetně sekání trávy.

14 minut z jednoho zápasu PES 2015

Pocházejí z PlayStation 4 verze a jsou natočeny kamerou.

Včerejší obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama