Manhunt a Bully pro PlayStation 4
Manhunt Novinka Manhunt a Bully pro PlayStation 4

Manhunt a Bully pro PlayStation 4

Michal Burian

Michal Burian

8

Navíc na PS Vita si můžete koupit XCOM: Enemy Unknown Plus.

Reklama

Dvě klasiky Rockstaru - Manhunt a Bully - jsou dostupné na PlayStation Store ve verzi pro PlayStation 4. Každá hra se prodává za cenu 409 Kč a stahovat bude 2 GB u Manhunta a 2,7 GB u Bully.

Hry běží v rozlišení 1080p, nečekejte ale žádné grafické orgie. Jde o porty z PS2/PS3 verzí, které prošly jen úpravou rozlišení a přidaná byla podpora DualShocku 4 nebo Remote Play.

Manhunt je brutální akce, kde se vžijete do kůže štvance, který musí uniknout. Jmenujete se James Earl Cash, který se stane lovnou zvěří. Oproti tomu Bully je adventura odehrávající se ve fiktivní základní škole v Nové Anglii. Titul vypráví příběh zlomyslného 15letého Jimmyho Hopkinse, který právě prochází rozpustilostmi a podivnostmi dospívání. Sejměte spolužáky ve vybíjené, dělejte si srandu z předškoláků, zachraňujte nerdy, líbejte dívky a nakonec i řiďte společenskou hierarchii v nejhorší škole v okolí.

Pokud navíc vlastníte handheld PlayStation Vita, tak si za 549 Kč můžete koupit akční taktickou strategii XCOM: Enemy Unknown Plus. Stahovat budete 2,2 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama