Manuál HTC Vive a SteamVR pobaví
Novinka Manuál HTC Vive a SteamVR pobaví

Manuál HTC Vive a SteamVR pobaví

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Valve zveřejnilo manuál pro instalaci VR headsetu HTC Vive, který rozhodně zaujme a vypadá spíš jako doprovodný materiál k Portalu.

Reklama

Před několika dny začalo Valve rozesílat vybraným vývojářům prototyp jejich headsetu pro virtuální realitu známého jako HTC Vive. Pro nás prosté smrtelníky je taková informace nejspíš zbytečná, protože bude záležet hlavně na tom, kdy bude k dispozici verze headsetu pro obyčejné zákazníky. Je tu ale jedna věc související s tímto faktem, která určitě stojí za pozornost.

Vývojáři z Valve zdarma uvolnili manuál, který vás krok za krokem provede instalací všeho, co potřebujete pro to, abyste vůbec celý headset zprovoznili. A zatímco některé části manuálu se zabývají obyčejnými technickými záležitostmi spojenými se samotným hardwarem, jiné nabízí úsměvnou výtvarnou stylizaci, která dost připomíná propagační materiály série Portal.

Takhle zpracovaný manuál se zkrátka tak často nevidí a je zajímavé vidět, jak k takovým věcem Valve přistupuje.

PDF s celým manuálem najdete zde, pokud byste ale chtěli jednotlivé stránky ve formě klasických obrázků, odkážu vás na album na serveru Imgur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama