Mapa Nuk3town zdarma pro všechny hráče Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Mapa Nuk3town zdarma pro všechny hráče Call of Duty: Black Ops 3

Mapa Nuk3town zdarma pro všechny hráče Call of Duty: Black Ops 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Historie se opakuje, hráči navíc kromě přístupu k samotné mapě dostanou i Nuk3town Personalization Pack.

Reklama

Možná si vzpomenete, že bonusem za předobjednávku Call of Duty: Black Ops 2 byl přístup k mapě Nuketown 2025, předělávce oblíbené mapy Nuketown z prvních Black Ops. A možná si také vzpomenete, že když několik měsíců po vydání hry došlo k zavedení mikrotransakcí, Activision a Treyarch zároveň dali nový Nuketown všem hráčům zdarma.

Když tedy před vydáním Black Ops 3 oznámili předobjednávkového bonusu v podobě mapy Nuk3town, leckdo očekával, že bude následovat podobný postup. A to se také stalo. Tedy až na ty mikrotransakce, ty jsou ve hře (bohužel) už od poloviny prosince.

Počínaje dneškem mají všichni hráči Black Ops 3 na PC, PS4 a Xboxu One bezplatný přístup k mapě Nuk3town, a to bez ohledu na to, kdy si hru koupili. Mapa bude samozřejmě zdarma i pro budoucí zákazníky a od nynějška je zahrnuta v hlavní rotaci napříč několika multiplayerovými playlisty. Do 28. března bude navíc k dispozici playlist Nuk3town 24/7.

Hráči se mohou těšit i na Nuk3town Personalization Pack, který zahrne kamufláž na zbraň, mířidla a vizitky s motivy Nuk3townu.

Někdo považuje neustálé reinkarnace malé mapy z prvních Black Ops za zhoubu Call of Duty, někdo jiný zase za vítanou klasiku. Dá se očekávat, že bezplatné vydání mapy se nemusí líbit těm, kteří si hru předobjednali právě kvůli Nuk3townu (pokud někdo takový vůbec je). Nespokojence ale může těšit alespoň to, že nyní by při hraní na této mapě neměli mít nouzi o další hráče.

Jednu dlouho očekávanou věc mají každopádně tvůrci nového Call of Duty z krku, teď ještě zbývají modovací nástroje, vyhledávač nehodnocených serverů a možnost zakládat vlastní servery, to všechno samozřejmě v rámci PC verze. V jejich případě je zatím ticho po pěšině, dříve nebo později se jich ale snad dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama