Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 slibují moře zábavy
Novinka Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 slibují moře zábavy

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 slibují moře zábavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Dokonce se můžeme těšit na retro 2D grafiku!

Reklama

Společnost Sega připravuje pro každou letní olympiádu svou veri s Mariem a Sonicem v hlavní roli. Tentokrát půjde o sportovní hru Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, na kterou láká aktuálním krátkým trailerm nazvaným jednoduše All the Fun.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 vyjde v Evropě pro Switch 11. listopadu, ale pokud čekáte klasické disciplíny ve 3D grafice, budete možná trochu překvapeni.

Pro fanoušky klasického 2D zobrazení je připravena specální událost Tokyo 1964 Summer Olympics, ve které se postavy patřící do družstva Maria promění do svých původních verzí ze Super Mario Bros. a postavy od Sonica na sebe zase vezmou vzhled z původních Sega Genesis her.

Celkem si takto budete moci užít deset různých sportů: běh na 100m, potápění, běh na 400m přes překážky, gymnastiku, džudo, single kajak na 1000m, skok do dálky, maratón, střelba a volejbal.

Kromě těchto deseti her v retro stylu se budete ve hře moci zúčastnit také následujících 21 běžných disciplín: běh na 100m, běh na 110m přes překážky, štafetu na 4x100m, lukostřelba, badminton, box, double kánoe na 1000m, hod diskem, krasojízdu na koni, šerm, fotbal, gymnastiku, hod oštěpem, karate, rugby, skateboarding, sportovní lezení, surfování, plavání na 100m volným stylem, stolní tenis a trojskok.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 si můžete užít nejen v singleplayerovém režimu, ale také v lokálním multiplayeru s až třemi dalšími hráči. Některé jiné sporty zase dovolí kooperaci.

Co se týče online hraní, jsou připravené hodnocené zápasy pro 2 až 8 hráčů. Půjde o Dream a Olympic Eventy, ve kterých budete moci průběžně vylepšovat své hodnocení. Na jeho základě budete konfrontováni s ostatními hráči s podobným hodnocením. Další možností jsou pak free zápasy pro 2 až 4 hráče, ve kterých si můžete zkusit prakticky jakékoli sport.

Poslední verzí zábavy je střelba na Dream Eventu s názvem Dream Shooting, v podobě free nebo týmových zápasů. Budete na cíl vystřelovat žaludy a získávat body. Narazíte zde na různé pastě a také se můžete strefovat do spínačů a otvírat různé dveře a odhalovat skryté cíle. Sestřelením po sobě jdoucích cílů získáte kombo bonus.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama