Mario Kart Live: Home Circuit dostal update
Novinka Mario Kart Live: Home Circuit dostal update

Mario Kart Live: Home Circuit dostal update

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Aktualizace 2.0 přidává štafetový závod a split-screen multiplayer.

Reklama

Velan Studios vydali ve spolupráci s Nintendem novou aktualizaci pro závodní hru Mario Kart Live: Home Circuit. Update 2.0 přidává do hry hlavně štafetový závod a multiplayer, který si můžete užít na rozdělené obrazovce.

Kromě výše zmíněných novinek, byl do Grand Prix přidán Luigi Cup. Po splnění přede daných podmínek Luigiho poháru, získejte dvě nová Environments/Prostředí a v Course Creation tři nové typy bran. Splněním dalších podmínek získáte do Kart Customization POLTERGUST G-00 a SPOOKY HORN.

Relay Race/Štafetový závod přibyl do hry pro více hráčů. Jedná se o kooperativní režim, při kterém se až čtyři hráči střídají v řízení jednoho stroje. Střídají se mezi sebou Princezna Peach, Toad, Yoshi a Mario/Luigi (v závislosti na tom, jakou motokáru používáte) a jedete proti Bowserovi Jr. a Koopalingům. Ke tohoto typu závodu ale potřebujete takový počet ovladačů, kolik je hráčů.

Do multiplayeru dále přibyl Split Screen/Rozdělená obrazovka. K jedné konzoli Switch teď jdou připojit dvě motokáry a hrát proti sobě. Přenos obrazu z motokár je pak rozdělen na obrazovku, ale umožní zobrazení pouze dvou závodníků najednou. Hraní rozdělené obrazovce samozřejmě vyžaduje dvě motokáry a dva Joy-Con nebo Pro ovladače.

A samozřejmě došlo k několika obecným opravám.

Mario Kart Live: Home Circuit je dostupná pro konzoli Switch. Hru můžete zakoupit v obchodech Xzone.cz (Mario nebo Luigi verze) nebo Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama