Marvel's Spider-Man 2 odhaluje herní dobu
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel's Spider-Man 2 odhaluje herní dobu

Marvel's Spider-Man 2 odhaluje herní dobu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

52
Platformy PlayStation PlayStation 5

K dispozici jsou také nové obrázky.

Reklama

Vývojáři ze studia Insomniac Games minulý týden na akci State of Play zveřejnili nové záběry z hraní blížící se akce Marvel's Spider-Man 2. Nyní se k nám prostřednictvím rozhovoru pro magazín Gamesindustry.biz dostávají informace o herní době. Kreativní ředitel hry Bryan Intihar prozradil, že nový díl nabídne přibližně stejnou herní dobu jako jeho předchůdce z roku 2018.

Délka první hry se dle údajů na webu HowLongToBeat pohybovala v rozmezí 17 hodin (hlavní příběh), 25,5 hodin (hlavní a vedlejší mise) a 34,5 hodin (kompletní dohrání). Intihar na konto herní doby podotkl, že neměli v týmu předem stanovenou konkrétní délku, ale snažili se především o to, aby byl příběh hry po celou dobu vyrovnaný a dostatečně zajímavý.

K herní době se v rozhovoru pro web VG247 vyjádřil také herní ředitel Ryan Smith. Ten zdůraznil, že cílem vývojářů nebylo vytvořit 70 nebo 80 hodin dlouhý titul. Místo toho se dle jeho slov v Insomniacu zaměřili na to, aby byla každá z misí opravdu nezapomenutelná. Marvel's Spider-Man 2 vychází 20. října exkluzivně na konzoli PlayStation 5. Níže se můžete podívat na 7 nově zveřejněných obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama