Marvel's Spider-Man 2 svými prodeji nahání God of War Ragnarök
Spider-Man Novinka Marvel's Spider-Man 2 svými prodeji nahání God of War Ragnarök

Marvel's Spider-Man 2 svými prodeji nahání God of War Ragnarök

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Hra se už nyní řadí mezi nejrychleji prodávané tituly PlayStationu.

Reklama

V druhé půlce října vydaná akce Marvel's Spider-Man 2 se dočkala pozitivního přijetí z hlediska recenzí i prodejů. Zástupci PlayStation nedlouho po vydání prozradili, že hra dokázala za prvních 24 hodin od vydání prodat přes 2,5 milionu kopií, čímž se stala nejrychleji prodávanou first party hrou od Sony. Dnes samotní vývojáři ze studia Insomniac Games prostřednictvím sociální sítě X oznámili, že hra překonala metu 5 milionů prodaných kusů.

Z odhalených finančních výsledků Sony je navíc patrné, že tato hodnota byla překonána již 30. října, tedy přesně 11 dní po vydání. Nový Spider-Man tak v současnosti nadále soupeří s dosud nejrychleji prodávanou hrou v podobě severské akce God of War Ragnarök, která vyšla v listopadu loňského roku a za první týden od vydání dokázala prodat 5,1 milionu kopií.

Je však nutné podotknout, že dosud poslední God of War ještě těžilo z toho, že šlo o mezigenerační titul, který zároveň vyšel na PlayStation 5 i starší PlayStation 4. Nový Spider-Man se už namísto toho spoléhá výhradně na majitele konzole PlayStation 5. Bližší informace o hře Marvel's Spider-Man 2 můžete načerpat prostřednictvím naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama