Masahiro Ito pracuje na novém titulu
Novinka Masahiro Ito pracuje na novém titulu

Masahiro Ito pracuje na novém titulu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Dvorní návrhář monster Silent Hillu ale nemůže říct nic konkrétního.

Reklama

Ilustrátor a návrhář monster původního Silent Hillu Masahiro Ito uvedl na svém Twitter účtu, že pracuje jako klíčový člen vývoje na novém titulu: "Pracuji jako klíčový člen na titulu. Doufám, že titul nebude zrušen." A v následném tweetu Ito dodává že: "O tom vám zatím nemůžu nic říct."

Asi o 30 minut později popřál ilustrátor všem "šťastný opožděný nový rok" a představil koncept (viz níže) ze zrušené retro sci-fi hororové hře od Sony Interactive Entertainment, která se měla odehrávat v Rusku. Ito tuto kresbu nasdílel již dříve, konkrétně v březnu 2017, ale tento příspěvek je již smazán. Nicméně jej jako obrázek na pozadí svého webu používal již od února 2012. V roce 2018 Ito také prozradil, že se hra vyvíjela již od roku 2008, ale práce skončila v roce 2010. Už jen poznámka, že netušíme, jestli tato kresba náhodou nesouvisí s novým titulem, na kterém Ito pracuje.

Ito byl designér monster a pozadí v původním Silent Hillu. Poté ale převzal pozici uměleckého režiséra pro Silent Hill 2 a Silent Hill 3. Mezi jeho poslední práce patří design monster v NightCry (rok 2016) a jako designer živých tvorů v Metal Gear Survive (rok 2018).

Masahiro Ito pracuje na novém titulu

Zdroj: Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama