Masakr zombíků v zábavním parku v Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Masakr zombíků v zábavním parku v Call of Duty: Infinite Warfare

Masakr zombíků v zábavním parku v Call of Duty: Infinite Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

18

Čtveřice „hrdinů” se bude muset vypořádat s hordou nemrtvých, zatímco vás bude doprovázet DJ, kterého si zahrál David Hasselhoff.

Reklama

Infinity Ward konečně představilo světu svoje podání zombíků. Oproti Treyarchu se však vydali dost odlišnou cestou a jejich nový kooperační mód připomíná spíše sérii Dead Rising. Nečekejme tedy žádný temný nebo vážně laděný příběh, tady bude samý humor.

Mapa Spaceland nás zavede do zábavního parku z doby 80. let minulého století, který zaplavila horda nemrtvých. S těmi se musí vypořádat čtveřice nových charakterů – André, Sally, A.J a Poindexter. Tato skupinka herců byla pozvaná do zábavního parku režisérem Williardem Wylerem, kterého si zahrál Paul Reubens z komediálního pořadu Pee-Wee Herman Show, na rozhovor. Ve skutečnosti je však pošle přímo mezi nemrtvé a nechá je, aby si sami poradili.

Skupině ale bude pomáhat přežít tajemný DJ (kterého ztvárnil herec David Hasselhoff, velmi dobře známý díky seriálům jako Pobřežní hlídka nebo Knight Rider), který má podobnou úlohu jako Shadow Man nebo Démonický hlasatel z universa od Treyarchu.

K eliminaci nemrtvých využijeme pestrou škálu zbraní a pastí, které mapa nabídne. Laserové disko koule nebo explodující rádio, které roztančí zombíky. Ano, opravdu v novém Call of Duty budou zombíci tancovat.

Líbí se vám nová podoba zombie módu v Infinite Warfare? Nebo vám přijde lepší verze od Treyarchu? Jestli vás hra zaujala a máte si jí v plánu předobjednat, dostanete jako dárek balíček Zombies in Spaceland obsahující zombie kamufláž, zaměřovače a další kosmetické vymoženosti, stejně tak jako dříve oznámenou multiplayerovou mapu Terminal.

Navíc bude zítra v pět hodin odpoledne našeho času probíhat živý přenos, na kterém bude tým Infinity Ward společně s hercem Jay Pharaoh debatovat o jejich zombie počinu. Očekávat tak můžeme další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama