Masivně multiplayerové letecké bitvy World of Planes
Novinka Masivně multiplayerové letecké bitvy World of Planes

Masivně multiplayerové letecké bitvy World of Planes

Michal Burian

Michal Burian

13

Tvůrci Birds of Steel či IL-2 Sturmovik chystají masivně multiplayerové letecké bitvy za druhé světové války. Slibují detailní letadla, kooperaci a mnoho dalšího <strong>+ galerie</strong>.

Reklama

World of Planes je letecký multiplayerový simulátor, který vás zavede do všech nejdůležitějších historických leteckých bitev, kde se střetnete s hráči z celého světa. Můžete se stát osamělým hrdinou nebo vést svou letku za vítězstvím.

Hra nabídne velmi detailní a osobní letecké zkušenosti. Hráči tak dostanou přístup ke stovkám historickým letadel, které budou detailně vytvořeny, včetně kabiny. K dispozici budete mít desítky upgradů pro zbraně a možnost zdokonalovat své zkušenosti s každou úspěšně splněnou misí.

World of Planes se neomezuje pouze na bitvy nad zemí. Hra by vám měla přinést nefalšovanou druhou světovou válku, jež se bude odehrávat také na zemi i na moři. World of Planes obsáhne mj. kooperaci, se svým kamarádem budete moci plnit mise společně nebo zaútočit na nepřátele s mnohem větší kadencí.

Studio Gaijin Entertainment (tvůrci Birds of Steel, Apache: Air Assault, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey či Wings of Prey ) tvrdí, že díky pečlivé pozornosti k detailům se budete cítit jako pilot stíhačky za druhé světové války. Tak uvidíme. World of Planes prozatím nemá stanoveno datum vydání, oznámena byla PC a Mac verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama