Masivní aktualizace RAGE 2 uvádí nejen čtveřici nových cheatů
RAGE 2 Novinka Masivní aktualizace RAGE 2 uvádí nejen čtveřici nových cheatů

Masivní aktualizace RAGE 2 uvádí nejen čtveřici nových cheatů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hru rozšířily také další Voice Packy a možnosti opakovaného vyčištění nepřátelských táborů.

Reklama

Střílečka RAGE 2 od Avalanche Studios a id Software se v průběhu včerejšího dne dočkala první velké aktualizace. Na konzolích má zhruba 14GB, zatímco v případě PC verze můžete z nějakého záhadného důvodu stahovat 8 i 19GB (pravděpodobně z důvodu úžasných technických kvalit Bethesda.net Launcheru). Aktualizace přitom kromě značného množství oprav, jejichž přehled najdete na webu Bethesdy, a pocitu, že jsme 14. května dostali do rukou ne úplně dodělanou hru, přidává i hrst nového bezplatného obsahu.

V první řadě jsme se dočkali čtyř nových cheatů, mezi něž patří Low Gravity, tedy nízká gravitace, nebo Bloody Mess, zajišťující poněkud krvavější zážitek. Klegg Support vám zase zajistí podporu svérázného společníka a Phoenix Rejector Seat zařídí, že když použijete upgrade vašeho hlavního vozidla na vystřelení ze sedadla za jízdy, ve skutečnosti vy zůstanete na zemi a do vzduchu vyletí celé auto. Tuhle šílenost lze vidět i v novém videu.

Cheaty lze jako obvykle aktivovat z nabídky v nastavení hry a pro jejich odemčení výměnou za nashromážděnou herní měnu je třeba najít Wasteland Wizarda, jenž se nyní přesunuje už jen po 3 místech namísto dosavadních 15. Alternativně se k cheatům dostanete ihned díky vlastnictví Deluxe edice, přičemž pokud máte o její obsah zájem, ale vlastníte jen základní hru, lze si v in-game obchodě koupit příslušný upgrade.

Cheaty navíc doplňuje dvojice Voice Packů, konkrétně You Call That a Wingstick? (namluvil Ozzy Man Reviews) a TV Fatal. A jestli už jste vyčistili celou mapu, ale chtěli byste ještě dát nepřátelům po držce, třeba kvůli pravidelným komunitním výzvám, došlo nově na přidání možnosti opakovat útoky na tábory banditů. Stačí otevřít mapu, zvolit jakýkoliv tábor, který jste již zbavili veškeré havěti, a znovu se o ni postarat. Klidně i opakovaně, přičemž nezůstanete bez odměny.

Když už je řeč o komunitních výzvách, do 21. června je k dispozici druhá část výzvy Mech Yourself Before You Wreck Yourself, spočívající v likvidaci 250 tisíc příslušníků gangu River Hogs napříč všemi platformami. Jestliže komunita v tomto snažení uspěje (a že zpravidla uspěje), každému se zpřístupní nová mise, v níž si odemknete ovladatelného mecha. Od 28. června do 4. července pak bude k dispozici další výzva, jež do hry uvede nový typ nepřítele, a to obří písečné červy, a umožní odemčení vozidla Armadillo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama