Masivní Long War mod dorazí do XCOMu 2 v nové verzi
XCOM 2 Novinka Masivní Long War mod dorazí do XCOMu 2 v nové verzi

Masivní Long War mod dorazí do XCOMu 2 v nové verzi

Michal Burian

Michal Burian

3

Půjde o jeho druhou verzi, která je prý ambiciózní.

Reklama

Pokud jste hráli XCOM: Enemy Unknown z roku 2012 a zajímali se o modifikace, tak si jistě vzpomenete na masivní modifikaci jménem Long War. Tenhle fanouškovský počin významným způsobem změnil XCOM, přinesl prodlouženou kampaň s dalšími propracovanými misemi, osm tříd vojáků a osm tříd MEC, nové upravené položky, zbraně a mnoho dalšího. Mod byl velmi populární, stáhlo si ho přes půl milionu lidí.

Není divu, že fanoušci XCOMu byli v očekávání a čekali, na čem tentokrát autoři Long War pracují. Olej do ohně přililo studio Firaxis Games, které před vydáním XCOMu 2 oznámilo, že autoři Long War modu pracují na ambiciózní modifikaci do XCOMu 2. Dnes konečně víme, o co jde.

Říkáte si, ať je to Long War mod? Tak se vám to splnilo. Long War Studios se přejmenovalo na Pavonis Interactive a vyvíjí modifikaci Long War 2 pro XCOM 2, pod dohledem Firaxis Games. Zatím byl potvrzen pouze pro PC verzi. Krom toho mají stále v plánu svůj vlastní projekt Terra Invicta. Půjde o strategii podobnou XCOMu, hráč bude bránit Zemi před invazí mimozemšťanů. Bude muset sjednotit národy na Zemi, sestavit tým s vědci, politiky a vojenskými vůdci a společně ochránit naší planetu. Času moc nebude, mimozemšťané už začali sondovat a plánovat útok.

Na podrobnosti o obou projektech si musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama