Masivní mod Autumn Leaves pro Fallout: New Vegas vychází už zítra
Fallout: New Vegas Novinka Masivní mod Autumn Leaves pro Fallout: New Vegas vychází už zítra

Masivní mod Autumn Leaves pro Fallout: New Vegas vychází už zítra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Mod se pochlubí například novou zápletkou, osmi questy, několika konci a herní dobou pohybující se mezi sedmi a deseti hodinami.

Reklama

Pokud si potřebujete zkrátit čekání na Fallout 4, máte víceméně dvě možnosti. Samozřejmě si můžete zahrát některý z předešlých dílů, které jsou nyní k dispozici pohromadě v čerstvě vydané kolekci Fallout Anthology. Nebo si můžete počkat na zítřek, 1. října, kdy vychází ambiciózní mod Autumn Leaves pro Fallout: New Vegas. Ještě se tedy můžete někam zavřít a ten měsíc a několik dní přečkat v izolaci, ale to bych vám nedoporučoval.

Mod je ve vývoji pžibližně čtyři roky a rozhodně toho nenabízí málo. Autoři se chlubí především osmi novými questy s různým řešením, herní dobou mezi sedmi a deseti hodinami a více než dvěma tisíci řádky nadabovaných dialogů. Aby toho nebylo málo, Autumn Leaves má nabídnout i 29 nových perků, více konců a vlastní soundtrack.

Tohle všechno svazuje zápletka zaměřená na opuštěnou knihovnu, kterou obývají roboti oplývající city. Každý robot má přitom mít svůj příběh i motivaci, což zjevně vyústí v nejedno dilema. Zatím to zkrátka vypadá, že se Autumn Leaves bude moci měřit s rozsahem oficiálních (a placených) DLC.

Zatím není jasné, v kolik hodin dojde k vydání a jakým způsobem bude mod distribuovaný. Nejspíš ale bude ke stažení přes ModDB nebo Nexus. Zatím se můžete podívat na starší trailer a čerstvé intro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama