Mass Effect 3 - From Ashes DLC není u původní hry
Mass Effect 3 Novinka Mass Effect 3 - From Ashes DLC není u původní hry

Mass Effect 3 - From Ashes DLC není u původní hry

Michal Burian

Michal Burian

16

Na disku s hrou se nachází pouze velmi důležitý obsah DLC, který je nezbytný pro hladkou instalaci.

Reklama

EA reaguje na stížnosti fanoušků, kteří během víkendu prohlašovali, že ve složce s Mass Effectem 3 našli soubory související s dodatečným obsahem From Ashes. Na YouTube se dokonce objevilo video,které informovalo, že PC hráči si mohou zpřístupnit DLC jednoduše tím, že změní jeden řádek kódu.

Takové jednání se hráčům pochopitelně nelíbí a svůj názor dávali během víkendu velmi hlasitě najevo. Především tvrdili, že BioWare s EA tímto jednáním okrádají hráče, když jsou soubory From Ashes DLC už u původní hry.

Společnost Electronic Arts se celou situaci snaží vyřešit a pro časopis Game Informer mluvčí řekl, že DLC není v plném rozsahu zahrnuto na disku. Místo toho se na něm nachází některé základní prvky nezbytné pro zajištění hladké instalace balíčku.

"From Ashes má 600 MB s kompletním novým obsahem, včetně mise na Eden Prime, nových dialogových možností a rozhovorů s Javik, nové filmové sekvence a Prothean zbraně. Všechen výše zmíněný obsah byl dokončen, zatímco hra procházela certifikací, a není přítomen na disku s hrou."

"Aby instalace proběhla bez problému, museli jsme některé rámcové prvky a postavy začlenit na disk s původní hrou. Něco podobné jsme udělali taktéž u Zaeed a Kasumi v Mass Effectu 2."

Mass Effect 3 vyšel minulý týden a ihned se stal nejprodávanější hrou 10. týdne letošního roku ve Velké Británii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama