Mass Effect 3 oficiálně potvrzen + první informace
Mass Effect Novinka Mass Effect 3 oficiálně potvrzen + první informace

Mass Effect 3 oficiálně potvrzen + první informace

Michal Burian

Michal Burian

13

Společnost Electronic Arts udělala dost podstatnou chybu, Mass Effect 3 se objevil v předobjedávkách na EA Store i s prvními detaily o samotném příběhu.

Reklama

EA a studio BioWare to měli bravurně promyšlené. Minulý měsíc začali fanoušky lákat na ohlášení nové hry prostřednictvím tajemného teaseru, jenž vyvolal na internetu bouřlivé diskuze, o co by vlastně mohlo jít. Následně se začaly objevovat obrázky s binárním kódem, které naznačovaly, na co se vlastně máme připravit.

Teď je však po všem. Necelých čtyřiadvacet hodit před udělování cen Video Game Awards 2010 se na internetovém portále EA Store v předobjednávkách objevil Mass Effect 3 i s popisem samotného děje. Věřte, že třetí díl vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 a vydáme se v něm s kapitánem Shepardem na Zem, která je pod útokem mimozemšťanů a jediný, kdo ji může zachránit je právě Shepard.

"Země je v plamenech, lidské rase hrozí zánik. S kapitánem Shepardem a mariňákem musíte sjednotit civilizace v galaxii a vydat se na poslední misi: zachránit planetu Zemi před rasou strašlivých strojů."

Výše zmíněný popisek byl z EA Store odstraněn, bylo už ale pozdě. Zpráva obletěla celý svět. Je to škoda, překvapení se opět nekoná. I když, stále nevíme, jak to bude s multiplayerem, dočkáme se ho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama