Statistiky z Mass Effect: Legendary Edition
Novinka Statistiky z Mass Effect: Legendary Edition

Statistiky z Mass Effect: Legendary Edition

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči stále raději volí mužskou verzi Sheparda.

Reklama

"Vyleštěná" kompilace původní trilogie Mass Effect dorazila na pulty obchodů už v polovině května, tudíž noví zájemci mohli zjistit, proč jsou tyto hry tak milované, zatímco ostatní si mohli připomenout, proč se do nich kdysi zamilovali (naši recenzi naleznete zde).

A jelikož je tato trilogie už nějakou dobu dostupná, tak se tvůrci mohli pochlubit novou infografikou, která shrnuje ty nejzajímavější statistiky a volby, které hráči při hraní udělali. A jelikož se mnoho z nich týká příběhu, tak by je neměli číst hráči, kteří se k hraní teprve odhodlávají.

Pokud k nim ale nepatříte, tak můžete zjistit, že celých 68 % hráčů zvolilo mužskou verzi Sheparda, přičemž celých 40 % zvolilo specializaci Soldier (Voják).

Jakmile pak došlo na záchranu členů posádky v prvním dílu, tak 60 % lidí zachránilo Ashley, zatímco 40 % Kaidana. Mezitím si Wrex během mise na Virmire může pískat, jelikož přežil v 94 % případů.

Nejoblíbenějším členem posádky v prvním díle se pak očekávaně stal Garrus, za nímž je Tali a Liara.

Na Sebevražednou misi ve dvojce si následně hráči nejčastěji brali také Garra, kdy v závěsu za ním je Jacob, Grunt a Miranda.

No a celých 100 % hráčů strávilo příliš mnoho času hledáním posledního Keepera, u něhož by přísahali, že ho už oskenovali.

Statistiky z Mass Effect: Legendary Edition

Tuto kompilaci stále můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama