Novinka Mass Effect: Legendary Edition - upoutávka, datum a další novinky

Mass Effect: Legendary Edition - upoutávka, datum a další novinky

Martin Pritula

Martin Pritula

61
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

První díl je značně přepracován.

Reklama

Vydavatel Electronic Arts spolu s vývojáři z Bioware před malou chvílí vydal nový trailer na očekávanou remasterovanou trilogii Mass Effectu a zároveň došlo k oznámení data vydání, které spadá na 14. května, přičemž hra dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ačkoli nedošlo k oznámení verze pro současnou generaci konzolí (a taková verze není v současné chvíli vůbec v plánu ani prostřednictvím pozdější aktualizace), i na nich bude možno trilogii hrát skrze režim zpětné kompatibility.

Vydání 14 května pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.
Mass Effect: Legendary Edition - upoutávka, datum a další novinky

Mass Effect: Legendary Edition nabídne všechny tři hry spolu s více než 40 rozšířeními, počínaje velkými datadisky a konče u drobných kosmetických DLC. Všichni konzolisté se mohou těšit na 4K HDR, na silnějších konzolích (PS4 Pro, Xbox One X, next-gen) poběží hra v rozlišení 4K HDR při 60 FPS. Na PC bude snímkovací frekvence neomezená a počítat můžete také s podporou širokoúhlých monitorů. Celý balíček nabídne vylepšené textury (byly vylepšovány zejména za pomocí AI, některé jsou až 16x detailnější), nasvícení, stíny, částicové efekty, hloubku ostrosti, rychlejší načítání a vylepšeny budou i cutscény. U třetího a druhého dílu jde tedy o remaster, do dílu prvního je ale zasaženo výrazně více. U jedničky došlo k vylepšení soubojového systému, uživatelského rozhraní, AI a celkově by se hra měla více podobat druhému dílu. V tomto případě tedy půjde o hru na pomezí remasteru a remaku.

V případě prvního dílu půjde o hru na pomezí remasteru a remaku.

Celá trilogie je již k dispozici k předobjednávce s cenou nastavenou na 60 €, což je vzhledem k obsahu pochopitelné.

Oznámena byla i sběratelská edice hry, kterou je však momentálně možné zakoupit pouze přes americký Best Buy a nebo skrze oficiální Bioware Gear Store. Její cena je nastavena na 149 $ a obsahuje následující předměty:

  • Steelbook
  • Nositelnou helmu N7
  • Jeden otočný připínáček
  • Přijímací dopis N7
  • Artwork na plátně

 

Mass Effect: Legendary Edition - upoutávka, datum a další novinky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama