Master of Orion na prvních gameplay záběrech
Master of Orion Novinka Master of Orion na prvních gameplay záběrech

Master of Orion na prvních gameplay záběrech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Seznamte se s politickou situací na Orionu.

Reklama

Wargaming konečně po svém červnovém ohlášení předělávky hry Master of Orion vydal video s prvními gameplay záběry ze hry, ve kterém nás také několik robotických hlasatelů televizních novin seznámí s politickou situací na Orionu. Tedy spíše s právě probíhajícím válečným konfliktem.

Původní strategie od studia 4X vyšla v roce 1993 a může se právem považovat za jednoho z prapředků moderních strategických her. Restart od Wargamingu se chce zaměřit hlavně na převedení do moderní grafiky a chystá se také nový orchestrální soundtrack. Bohužel co se týče grafiky, tak i když je na nějaké finální soudy ještě hodně brzy, tak zrovna souboje ve videu vypadají dost staticky a strnule.

Na rozdíl od ostatních titulů od Wargamingu nemá být Master of Orion multiplayerovou free-to-play strategií, což jistě ocení velká část hráčů. Hra bude obsahovat původní rasy série: Alkari, Bulrathi, Darloky, Klackony, Psilony, Meklary, Mrrshany, Sakkru, Silicoidy a lidi. K dispozici bude také šest různých tříd lodí pro každou z ras a možnost přizpůsobit si u lodí motory, brnění, štíty, skenery, bomby a lasery. Hra bude obsahovat více než 75 technologií z budoucnosti se stovkami možných vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama