Max Payne 3 bude bomba, říká Remedy
Max Payne Novinka Max Payne 3 bude bomba, říká Remedy

Max Payne 3 bude bomba, říká Remedy

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23

Duchovní otcové série Max Payne ujišťují hráče, že se ve třetím dobrodružství Maxe máme na co těšit.

Reklama

Když se finské studio Remedy Entertainment rozhodlo v roce 2002 prodat práva na sérii Max Payne, zarytí fanoušci se začali strachovat, že by se mohlo jednat o její zánik. Bez Remedy ztratí Max svůj unikátní atmosférický mix noir příběhu a efektních přestřelek, který udělal z původních dvou dílů takové hity, mysleli si hráči. Obavy byly ze začátku rozhodně oprávněné a nový Max šel přesně proti kořenům. Jak ale plynul čas, fanoušci si začali všímat, že to možná tak hrozné zase nebude.

Rockstar dělá vše, co je v jeho silách, aby zanechal duši série a přitom dokázal inovovat hratelnost a herní postupy. Jak navíc říká sám šéf Remedy, Oskari Hakkinen, máme se zatraceně na co těšit.

„Měli jsme to štěstí sledovat vývoj Maxe od samého začátku a radit vývojářům z Rockstaru, jak na některé aspekty. Maxe jsme viděli v akci a můžeme vám říci, že je naprosto fenomenální,“ nechal se slyšet Oskari. „Podali jsme studiu pomocnou ruku a poradili některé detaily. Rockstar špatné hry nedělá, to už nejspíše víte ze zkušenosti, takže tušíte, že to bude pecka. Bylo nesmírně příjemné se opět účastnit vývoje a vrátit se k našemu oblíbenému hrdinovi. Z toho, co jsme měli možnosti vidět, vám můžeme potvrdit, že to bude fantastická jízda.“

Pokud to říká Remedy, tak se nejspíše opravdu nemáme o co strachovat. Max Payne 3 se zatím připravuje na březen letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama