Max Payne 3 chystá Hostage Negotiation DLC
Max Payne Novinka Max Payne 3 chystá Hostage Negotiation DLC

Max Payne 3 chystá Hostage Negotiation DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Po menším zdržení Rockstar přece jen oznámil více detailů a informací o datu vydání nejnovějšího stažitelného balíčku pro akci Max Payne 3 <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

Původně se mělo Hostage Negotiation DLC objevit už v září, Rockstar jej však o něco pozdržel a nyní se fanouškům omlouvá. Datum vydání tohoto i dalších stažitelných přídavků bychom se měli dozvědět co nejdříve, prozatím nám vývojáři alespoň uvolnili hrstku informací a detailů o DLC připravovaném.

Hostage Negotiation přinese čtyři nové multiplayerové mapy společně s novým vybavením a zbraněmi. Mapy The Club Moderno a Estádio Do Galatians budou známé všem, kdo hrál singleplayerovou kampaň, dvě nové mapy O Palácio Strip Club a Favela Heights přinesou něco nového ze slumů Sao Paula.

Mezi nové vybavení také patří sniperka M24 a útočný samopal IA2, nechybí ani nové perky včetně Explosive Burst pro výbušné pasti a Bomb Suit pro větší ochranu proti výbuchům.

Hostage Negotiation DLC bude dostupné za 800 MS bodů, případně necelých deset dolarů pro Xbox360, PS3 a PC. Datum vydání bude oznámeno brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama